BNSAVE LOGO
Prisijungti

Kaip rasti pigius viešbučius ir sutaupyti?

bnsave
·
2024-03-14
Kaip rasti pigius viešbučius ir sutaupyti?

Jei jums pasisekė rasti pigius skrydžio bilietus, taip pat norėsite pigiai rasti ir viešbutį kuriame apsistoti. Dar niekada iki šiol nebuvo taip paprasta ieškoti ir užsisakyti pigius viešbučius internetu, tačiau begalė pasirinkimų gali apsunkinti viešbučio paieškas. Pigių viešbučių kainos gali labai skirtis skirtinguose platformose. Viešbučio kainą gali lemti atostogų data, vieta, žvaigždučių skaičius, bei tuo metu esanti viešbučių paklausa ir dar daugybė įvairių veiksnių. Laimei, yra daugybė būdų rasti pigių viešbučių pasiūlymus. Taip pat verta žinoti, kad viešbučių kainos retai kada būna fiksuotos ir labai mažas šansas, kad pirma rasta viešbučio kaina bus geriausia, bei pigiausia. Tas pats viešbučio kambarys per skirtingas platformas gali kainuoti visiškai skirtingai, todėl prieš pradedant pigaus viešbučio paieškas rekomenduojame apsišarvuoti kantrybe ir kantriai nusiteikti paieškoms.

Šiame straipsnyje sužinosite:

Kokias platformas naudoti ieškant pigių viešbučių?

1. Pradėkite viešbučių paieška su tokiomis platformomis kaip Booking.com, Airbnb.com arba Hotels.com

Pradėkite ieškoti viešbučių naudojantis didelėmis viešbučių rezervacijos platformomis, tokiomis kaip Booking.com arba Hotels.com. Šios platformos yra gana panašios viena į kitą, todėl kuria naudotis jums, jūs galite nuspręsti patys, taip pat galite naudotis ir abiem, nes kaina dažniausiai tų pačių viešbučių tiek vienoje, tiek kitoje platformoje kažkiek skiriasi. Abi šios platformos yra patikimos, todėl kurioje rezervuoti viešbutį nėra didelio skirtumo.

Laimei šios platformos siūlo ne tik lengvą viešbučių paiešką, bet ir atsiliepimus paliktus tikrų žmonių, kurie tame viešbutyje jau lankėsi, todėl tai padės lengviau apsispręsti kurį viešbutį pasirinkti.

Airbnb.com yra puikus pasirinkimas lengvai rasti nepriklausomus viešbučius, apartamentus, vilas, butus, bei glampingą.

Taip pat verta žinoti, kad šios platformos naudoja sudėtingus viešbučio kainų vertinimo algoritmus viešbučio kainai nustatyti, todėl kaskart užėjus vėl peržiūrėti viešbutį kaina gali jau būti skirtinga, todėl kartais verta patikrinti viešbučių kainas naudojant skirtingas naršykles, įrenginius arba “Incognito mode” anoniminį režimą jūsų naršyklėje.

2. Patikrinkite viešbučio atsiliepimus naudojantis TripAdvisor

Dauguma viešbučių atsiliepimų dažniausiai galima rasti TripAdvisor platformoje, jeigu nerandate jų prie viešbučio rezervacijų platformose. TripAdvisor turi begalę atsiliepimų kuriuos galite labai lengvai atsifiltruoti platformoje pagal jų aktualumą ir parašymo datą.

3. Naudokite kainų palyginimo platformas surasti geriausias kainas

Suradus jums tinkamą viešbutį pasinaudokite viešbučių kainų palyginimo platformomis, tokiomis kaip Trivago, Kayak, TravelSupermarket arba TripAdvisor.

Šiose platformose suradus savo norimą viešbutį galėsite lengvai palyginti kainas su kitose platformose esančiomis kainomis.

4. Ar pigiau užsisakyti viešbučio kambarį tiesiai iš viešbučio?

Sekantis žingsnis pirmiausiai patikrinti viešbučio internetinę svetainę ar galima atlikti rezervaciją tiesiai per juos, jei ne galite pabandyti paskambinti į viešbutį ir pasiteirauti ar jei užsisakysite viešbutį tiesiai iš jų, ar jie padarys nuolaidą. Atkreipkite dėmesį, kad ne visi viešbučiai tai sutinka padaryti, bet pabandyti galima, nes platformos tokios kaip Booking.com ima gan didelius procentus už tai, kad viešbutis buvo užrezervuotas per jų platformą. Jei skambinti viešbučiui nenorite arba neturite laiko, galite taip pat parašyti elektroninį laišką. Elektroninį paštą dažniausiai galima rasti Google paieškoje arba to viešbučio interneto svetainėje.

Kaip sutaupyti rezervuojant viešbutį?

1. Apsistokite verslo viešbučiuose savaitgaliais

Ieškokite verslo viešbučių savaitgaliais, kadangi verslui pritaikyti viešbučiai dažniausiai yra paklausiausi darbo dienomis, todėl tokie viešbučiai savaitgaliais taiko išskirtines nuolaidas paprastiems žmonėms apsistoti. Taip galite rasti ne tik pigų, bet ir prabangų viešbutį už gana žemą kainą.

2. Rezervuokite viešbutį vidurį savaitės

Savaitgaliais viešbučiai įprastai būna gana perpildyti, kadangi nemažai žmonių savaitgaliais keliauja, todėl ir viešbučių kainos savaitgaliais būna didesnės. Jei norite sutaupyti nemažai pinigų rekomenduojame viešbučius rezervuoti savaitės viduryje, kai paklausa viešbučiams yra mažiausia, taip galite rasti labai gerų ir pigių pasiūlymų verslo klasės viešbučiuose.

3. Rezervuokite viešbutį mažiau populiariuose vietuose ir naudokitės Uber arba viešuoju miesto transportu

Visada galima sutaupyti nemažai pinigų rezervuojant viešbučius nepopuliariose vietose arba kažkiek toliau nuo miesto centro. Rekomenduojame taip pat įsivertinti ar rezervavus viešbutį toliau nuo miesto centro galų gale kaina bus mažesnė jei važinėsite su Uber kasdien, nes jei labai dažnai važiuosite, reikėtų apskaičiuoti ar bendros Uber ar viešojo miesto transporto išlaidos nebus didesnės už viešbutį miesto centre. Jei toks variantas jums tinka tuomet šiuo būdu dažniausiai galima sutaupyti bent 25% pinigų.

4. Rezervuokite privačius kambarius hosteliuose

Hosteliai visiems gali asocijuotis su bendrabučiais kuriuose pilna žmonių, deja moderniuose hosteliuose taip tikrai nėra. Modernūs hosteliai gali pasiūlyti tvarkingą ir švarų privatų kambarį, bei tas pačias sąlygas, kurias galima gauti viešbutyje, bei geresnes ir palankesnes kainas. Prieš rezervuojant hostelį rekomenduojame paskaityti žmonių kurie jame buvo apsistoję atsiliepimus, taip bus lengviau apsispręsti.

5. Atšaukite ir iš naujo rezervuokite viešbutį jei pastebėjote sumažėjusią kainą

Atlikus rezervaciją po kažkurio laiko pastebėjote geresnę nakvynės kainą? Atšaukite rezervaciją ir rezervuokite viešbutį iš naujo. Būtina atkreipti dėmesį į tai ar viešbutis taiko nemokamo atšaukimo politiką, kitaip galite prarasti pinigus jį atšaukus.

6. Užsiregistruokite partnerių nuolaidų svetainėse

Galite užsiregistruoti partnerių nuolaidų svetainėse tokiuose kaip TravelZoo, Wowcher, Club1 ir t.t. Partnerių nuolaidų svetainės yra geras pasirinkimas tiems kurie ieško pigių viešbučių. Taip pat verta atkreipti dėmesį į tai, kad partnerių nuolaidų svetainės dažniausiai siūlo pilną paketą atostogoms.

7. Apsistokite bute arba viloje

Viešbučiai yra populiariausias ir paklausiausias pasirinkimas keliaujant, todėl dažniausiai būna brangesni už butus, bei vilas nepopuliariose vietose, todėl jei nėra būtinybės apsistoti viešbutyje, galite paieškoti ir buto arba mažos vilos. Dažniausiai butai ir vilos yra pigesnis ir protingesnis pasirinkimas, todėl kad ten yra nereikalingas aptarnavimas 24 valandas per parą ir mažiau galvos skausmo juos administruojant. Ypač jei keliaujate su šeima, draugais ar grupe sudarančia daugiau asmenų vila gali būti labai puikus ir taupesnis pasirinkimas keliaujant.

Kaip sužinoti kurie viešbučio atsiliepimai yra tikri, o kurie suklastoti?

1. Patikrinkite parašiusio atsiliepimą žmogaus profilį

Užeikite į parašiusio atsiliepimą žmogaus profilį ir pažiūrėkite ar nėra nieko įtartino, dažniausiai padirbti profiliai būna užsiregistravę neseniai, neturi profilio nuotraukos ir pan.

2. Patikrinkite ar profilio nuotrauka atrodo tikra ir realistiška

Pažvelkite į parašiusio atsiliepimą žmogaus nuotrauką ir iš karto bus aišku profilis yra tikras ar ne. Dažniausiai padirbti profiliai iš viso neturi profilio nuotraukos, arba turi, bet ji yra ištraukta iš interneto ir nerealistiška.

3. Patikrinkite ar atsiliepimas neturi gramatinių klaidų

Jei atsiliepime pastebėjote gana nemažai gramatinių, bei rašybos klaidų, tai yra labai tikėtina kad atsiliepimas yra suklastotas.

Viešbučiai su lanksčia rezervavimo politika ir nemokamo atšaukimo galimybe

Labai naudinga yra rasti viešbutį kurį beveik iki paskutinės dienos galima atšaukti, todėl jei planuojate kelionę prieš kelis mėnesius tai jums suteiks garantiją, kad jei kažkas jums nutiks visada galėsite viešbutį atšaukti ir neprarasti savo sumokėtų pinigų. Jei viešbutis nesiūlo galimybės atšaukti jį likus kelioms dienoms iki rezervacijos, rekomenduojame bent jau rasti viešbutį, kuris tai leistų padaryti bent jau savaitę prieš.

Na štai ir viskas. Vadovaujantis šiuo gidu aukščiau galite sutaupyti viešbučiui mažiausiai nuo 10 iki 40 procentų kaskart keliaujant, todėl gerų ir taupių jums kelionių linki Bnsave komanda!

Savo svetainėje naudojame savo ir trečiųjų šalių slapukus, kad pagerintume jūsų patirtį naršant mūsų svetainėje, analizuojame srautą, kad užtikrintumėme saugumą ir kokybišką rinkodarą. Norėdami leisti juos naudoti, pasirinkite "Priimti visus". Jei norite sužinoti daugiau apie naudojamus slapukus, perskaitykite mūsų Slapukų politiką.